Februari Yoga Aanbieding bij Yoga Vixen Breda

Kom op 12 en 14 februari naar de Yoga Vixen studio in Breda voor een speciale februari yoga aanbieding! Kies uit 3 lessen: Klankschaal Geluidstherapie, Yoga Nidra en Geluidstherapie op dinsdagavond, of Hatha Yoga Social op donderdag. Je kunt een vriend of vriendin gratis meenemen. Of je nu een strippenkaart gebruikt of komt voor een drop-in of proefles maakt niet uit, want je vriend of vriendin mag deze keer kosteloos meedoen! Een betere manier om kennis te maken met alle facetten van yoga en mindfulness is er niet.

Boek nu een les.

Ben je op zoek naar het perfecte, echt unieke cadeau voor jouw speciale geliefde? Of heb je zin in iets leuks voor jullie allebei?

Bloemen, wenskaarten en chocolade zijn natuurlijk leuk en attent. Echt anders zijn die presentjes echter niet, laat staan dat je een blijvende indruk maakt! Een veel mooier cadeau is een persoonlijke geluidstherapie sessie en ook hier biedt Yoga Vixen een speciale februari yoga aanbieding. Geef iemand eens een privésessie bij ons in de studio of bij hem of haar thuis! Het is mogelijk om sessies van 30 of 60 minuten los te boeken, maar je kunt er ook een strippenkaart voor kopen. Een geluidstherapie sessie van 30 minuten wordt gegeven met stemvorken; een sessie van 60 minuten is daarentegen uitgebreider en omvat behandeling met stemvorken, klankschalen en klankbuizen (“tubular bells”). Lees meer over geluidstherapie hier.

Zij die samen een geluidstherapie sessie willen boeken zijn van harte welkom voor een set van 60 minuten. In verband met drukte adviseren je om voor deze duo-boekingen direct contact op te nemen Yoga Vixen zelf – gebruik hiervoor het contactformulier.

Tot ziens!

 

Yoga Breda, altijd in beweging bij Yoga Vixen Breda!


Klankschalen
Klankbuizen
Stemvorken in gebruik op het voorhoofd
Stemvorken, diverse frequenties
Actieve geluidstherapie

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.