Privélessen yoga, mindfulness en meditatie in Breda

Werk, school, de kinderen, verouderende familieleden; allen verdienen ze je aandacht. Maar kun je nog wel oprecht aan jezelf en je gezondheid denken als je weinig tijd overhoudt? Hoe schuif je het schema van de sportschool of yoga in je eigen schema? Yoga Vixen biedt de uitkomst met privélessen yoga, mindfulness, meditatie en geluidstherapie in Breda en de regio!

Ga maar na: als de lestijden en schema’s van je sportschool niet samengaan met je agenda, komt er weinig terecht van fitness of yoga. Stilzitten wil je echter niet, maar als een dolle rondrennen is ook geen oplossing.

Privélessen

Met de drukke agenda’s van tegenwoordig is dé oplossing het boeken van privélessen yoga, mindfulness of meditatie. Heerlijk, actief zijn op de datum en tijd die jou het allerbeste uitkomt. Of, nog beter, je boekt een privéles bij je thuis! Gewoon, lekker in je eigen huis, zonder dat je ergens naartoe hoeft te fietsen of te rijden. Yoga Vixen komt naar je toe, hier in Breda of in de regio. Uiteraard is dit ook mogelijk voor kleine groepen en voor beginners is het een uitgelezen kans om alle persoonlijke aandacht te krijgen die je nodig hebt.

Stop met jakkeren en regel precies wanneer je jouw tijd vrijmaakt voor yoga, mindfulness, meditatie of geluidstherapie. Neem die luxe van een eigen privé personal yoga trainer, compleet met alles dat je kunt verwachten in de yogastudio. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een lekker kopje gezonde, natuurlijke thee.

Privélessen yoga gelden natuurlijk ook voor bedrijven in Breda en de regio. Heeft het bedrijf waar je werkt belangstelling voor het starten van yoga sessies voor het personeel? Yoga Vixen komt naar je bedrijf voor een op maat gemaakte yogasessie die zich richt op specifieke fysieke klachten en problemen met de lichaamshouding.

Boek ook eens een Yoga Nidra Sessie met Geluidstherapie bij je thuis!

Yoga Nidra is een vorm van bewustzijn tussen slaap en waak waarbij het lichaam volledig relaxt is. Degene die ingeleid wordt voor de Yoga Nidra wordt zich langzaam maar zeker steeds bewuster van zijn of haar innerlijk op basis van een reeks gerichte verbale instructies. Deze mindfulness vorm van bewustzijn is niet te vergelijken met meditatie waarbij concentratie op een specifiek punt noodzakelijk is. Lees hier meer over de voordelen van Yoga Nidra. De Yoga Nidra sessie heeft nog meer effect in combinatie met geluidstherapie omdat dieper ontspant en energieblokkades opheft. Het resultaat is een afname van stress, een betere nachtrust, een algeheel gevoel van welzijn en een verbeterde stemming.

Onderga een privé Geluidstherapie sessie bij je thuis!

Klankschalen, stemvorken, tubular bells en meer: ga op een geluidsreis in de geborgenheid van je eigen huis! Reset je lichaam en ziel door te ervaren wat het voelen en horen van geluid en vibraties met je doet. Hef energieblokkades op, open geblokkeerde meridianen en onderga gerichte triggerpoint geluidsmassage met behulp van stemvorken.

Ga voor een privé Stemvork sessie!

Pak spierpijn aan, versoepel je bindweefsel en pezen en behandel gevoelige plekken en blauwe plekken. Het gebruik van stemvorken op je lichaam kan genezing van een blessure versnellen. Lees hier meer over hoe stemvorken kunnen helpen.

Prijzen voor privélessen en -sessies:

1 x 30 min gepersonaliseerde geluidstherapiesessie €39,95
1 x 60 min gepersonaliseerde yoga les: €64,95
1 x 60 min gepersonaliseerde Geluidstherapie of Yoga Nidra & Geluidstherapie sessie: €69,95

Package Deals:

1 x 60 min Geluidstherapie of Yoga Nidra & Geluidstherapie sessie voor 2 personen: €119,95
5 x 60 min behandelsessie (Geluidstherapie/Yoga Nidra): €299,95
5 x 30 min behandelsessie (Geluidstherapie): €189,95
5 x 60 min gepersonaliseerde privélessen yoga: €274,95

Neem contact op met Yoga Vixen voor meer informatie!

Yoga Breda, altijd in beweging bij Yoga Vixen Breda!


Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.