SUP voor beginners: serie van 3 lessen in Breda

Misschien dat je SUP hebt gezien op internet, op vakantie of gewoon hier in Breda. ‘Stand Up Paddle’, kortweg SUP, is een activiteit die iedereen, van jong tot oud, kan doen. SUP kan een ontspannen of intensieve trip over het water zijn om de natuur op te snuiven, maar het is ook een internationaal erkende race sport. Yoga Vixen biedt nu de mogelijkheid voor SUP voor beginners in een serie van 3 lessen in Breda.

Kom naar Yoga Vixen voor een serie van drie lessen, waarin we de basis van SUP en paddle-techniek behandelen. De sessies vinden plaats op de Mark in Breda en we komen samen in het park in Boeimeer.

De prijs voor de drie lessen is slechts €59,95 inclusief huur van je board. Voor €9,95 kun je van 12:00 tot 13:00 nog een extra uurtje boeken, voor aanvullende training. Het is ook mogelijk om een serie paddle boards van Mistral en YOLO in de Yoga Vixen vloot testen.

SUP voor beginners een serie van 3 lessen in Breda, is de ultieme kans om voor altijd aan SUPpen verslaafd te raken! Klik hier voor meer informatie over de SUP Vixen SUPschool.

De volgende 3 lessen serie is 21 September, 6 en 13 Oktober

 Contact

Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.