Yoga voor beginners: serie van 4 lessen in Breda

Is yoga nieuw voor je, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat yoga voor je kan betekenen? Kom dan naar Yoga Vixen voor Yoga voor beginners in een serie van 4 lessen in Breda. Leer de de basis van yoga zoals theorie, balans, flow en ademhaling behandelen.

De data zijn op 26 maart, 2, 9 en 16 april van 20:00 tot 21:15 uur in De Nieuwe Ruimte in Breda. De prijs voor de vier lessen is slechts €39,95 en is voorzien van alle benodigdheden, want Yoga Vixen verstrekt alle benodigde materialen. Je kunt hier online boeken en je deelname bevestigen; kies dan voor alle 4 de lessen en neem de beginner 4 lessen serie strippenkaart.

Kijk hier voor voorbeelden van beginner’s yoga poses. Yoga voor beginners in een serie van 4 lessen in Breda is je ultieme kans om je nieuwe favoriete sport te ontdekken!

 


Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.