Yoga voor atleten: serie van 4 lessen in Breda

Ben je een hardloper, crossfitter, wielrenner, boxer of doe je aan teamsport? Heb je last van blessures of merk je dat je flexibiliteit afneemt en dat het je meer tijd kost om te herstellen tussen het sporten door? Zorg dan dat je yoga opneemt in je routine. Verbeter je fysieke en mentale flexibiliteit met Yoga voor atleten in een serie van 4 lessen in Breda. Professioneel yoga instructeur Yoga Vixen verzorgt de clinics.

De lessen zijn van 20:00 tot 21:15 uur en vinden plaats in de Nieuwe Ruimte. De data zijn op 7, 14, 21 en 28 mei 2019. De prijs voor de vier lessen is slechts €39,95 en uiteraard verstrekt Yoga Vixen alle benodigde materialen.

Je kunt online boeken door hier te klikken en zorg dat je je aanmeldt voor alle lessen en de bijbehorende data en neem dan de yoga voor atleten strippenkaart.

Yoga voor atleten in een serie van 4 lessen in Breda is voor elke topsporter een absolute must! Maak kennis met Yoga Vixen en vind meer informatie hier.


Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.