SUP Vixen: Mindful SUP Experience in Breda, Boeimeer, en Ginneken

Doe mee aan onze 2-uurs Mindful SUP Experience in Breda!

Deze twee durende clinic begint in Boeimeer met een mindful warm-up, waarin we yoga poses en pranayama ademhaling combineren. Op deze manier bereiden we ons lichaam voor op de peddel en met een korte mindful meditatie stellen we ons mentaal open en laden we onszelf weer op.

Vervolgens is het tijd om gezamenlijk met onze paddleboards het water op te gaan. We peddelen lekker ontspannen de Mark af en bewegen ons richting het Ginneken terwijl we genieten van de rust en de prachtige natuur langs de rivier. Eenmaal terug in Boeimeer sluiten we de tour af met een yoga cooldown. Voor iedereen hebben we thee en snacks om nog even bij na te kletsen.

Ervaring met suppen/paddleboarding is niet noodzakelijk, uiteraard is er voor de beginners wel een korte instructie voor het peddelen.

Voor de clinic is het aan te bevelen om sportkleding in laagjes te dragen; bij voorkeur niet van katoen, omdat dat langzaam droogt. Als je waterschoenen/laarsjes hebt, breng die dan mee om te dragen op het paddleboard; het alternatief is blote voeten. Zorg ook dat je een handdoek en droge kleding bij je hebt voor na afloop.

Deelname inclusief huur van je board, thee en snacks is €34,95

Wil je je eigen board en spullen gebruiken? Dan is deelname €24,95

Er zijn op het moment slechts 6 SUP board beschikbaar om te huren, dus reserveer je plaats zo snel mogelijk. Deelname is ook je kans om de Mistral Red Dot SUP boards te leren kennen en te ontdekken waarom Mistral al meer dan tien jaar de leider is op het gebied van SUP.

De volgende Mindful SUP Experience is 13 Oktober van 11:00-13:00

Boek nu!

 

More information about Mistral products here.


Book now

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.