Yoga Nidra Sound Journey: totale ontspanning, een unieke ervaring

Yoga Nidra, in de 20ste eeuw beschreven en bekender gemaakt door Swami Satyananda, is een klassieke yogavariant waarbij men het lichaam in een staat van totale ontspanning brengt. Tijdens de sessie luistert men naar de instructies van de docent, die daarmee op systematische wijze de deelnemers via het bewustzijn door het lichaam geleid. Met haar Yoga Nidra Sound Journey sessies helpt Yoga Vixen bij totale ontspanning.

In deze staat kom je tot het punt van slaap zonder echt in slaap te vallen. Het vermindert stress en gevoelens van onrust en daarbij wordt het mogelijk om betekenis te geven aan wat je echt wilt.

De Yoga Nidra combineert men met het gebruik van stemvorken om de sessie nog meer karakter te geven. Yoga Nidra Sound Journey duurt ongeveer een uur en zou je zelfs kunnen zien als een begeleide vorm van meditatie, gevolgd door een reinigende energiesessie, waarbij de geluidsvibraties van de stemvorken je Chakras in balans brengen en energieblokkades opheffen.

Dit sessie vindt plaats op zondag 31 Maart bij Nieuwe Ruimte in Breda op de Boschstraat van 11:00-12:00. Kosten voor de sessie zijn €14,95 p.p. Boek nu.

Yoga Breda, altijd in beweging bij Yoga Vixen Breda!

 


Boek nu

Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.