Yoga voor het goede doel – donatie les voor SUP Clean-up

Yoga voor het goede doel! Help mee en maak de Bredase singels weer schoon!

Elke maand gaat Kristina aan de slag om het zwerfvuil in de singels van Breda op te ruimen. Soms doet ze het alleen en af en toe helpen er ook mensen mee.

Kristina werkt samen met de landelijke stichting SUP Clean-up.Yoga Vixen en SUP Clean-Up (www.supcleanup.eu) slaan de handen ineen voor een landelijke clean-up. Het initiatief bevordert bewustwording rond watervervuiling en houdt de waterwegen rond onze steden schoon.

Kristina doet dit op een vrijwillige basis en dat kost, hoe dan ook, veel tijd en energie. Ze vraagt niet alleen de deelnemers om een klein bedrag te doneren voor dit goede doel, maar ook alle mensen in het algemeen.

Op 12 Oktober geef Kristina een yoga les voor de SUP Clean-Up. De yogales duurt 60 minuten en is gebaseerd op Hatha Yoga flow. De les begint met pranayama ademhaling en eindigt met mindful ontspanning; tijdens de sessies ligt de focus op het versterken, openen en strekken van de spieren. Er is persoonlijke aandacht voor elke deelnemer, correcties waar nodig en ondersteuning in de vorm van blokken of kussens is volop aanwezig. Elke yoga sessie van Kristina is weer anders en het creatieve en vloeiende karakter varieert van les tot les.

Deelnemers kunnen via Tikkie doneren of in cash.

12 Oktober

11u-12u

Nieuwe Ruimte in Breda


Boek nu

Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.