Winter SUP Clean-ups in Breda

Heb jij ervaring met paddleboarden en wil jij ook meedoen met de SUP Clean-Ups in de winter maanden, dat neem contact met Kristina op!

Yoga Vixen en SUP Clean-Up (www.supcleanup.eu) slaan de handen ineen voor een landelijke clean-up. Het initiatief bevordert bewustwording rond watervervuiling en houdt de waterwegen rond onze steden schoon.

Je kunt je eigen SUP board meebrengen of er een bij ons huren, dus doe gezellig mee 8 december van 10:30-13:00 uur. Alle deelnemers krijgen grijpers en vuilnisbakken mee om daarin al het afval te doen dat we opruimen, waarna we het op een correcte manier kunnen afgeven.

Er is geen kosten voor deelname maar een donatie mag altijd zijn en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan SUP Clean-Up. Huur van een SUP Board kost €9,95/uur en is uiteraard inclusief alle benodigdheden om te kunnen peddelen.

Schrijf je online in via http://www.momoyoga.nl/YogaVixen om een paddleboard te reserveren. Als je je eigen board hebt en je wil graag meedoen, email dan naar Kristina via spiritualyogavixen@gmail.com or call/SMS naar 0681049752


Boek nu

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.