Breda Paddle Clean-up

Doe mee met onze maandelijkse opruim actie in de Bredase singels! Heb je een SUP, kayak, kano, of boot: ben jij van harte welkom! Het initiatief bevordert bewustwording rond watervervuiling en houdt de waterwegen rond onze steden schoon.

Je kunt je eigen SUP board meebrengen of er een bij ons huren, dus doe gezellig mee van 11:00 tot 14:00 uur. Deelnemers krijgen grijpers en vuilniszakken mee om daarin al het afval te doen dat we opruimen, waarna we het op een correcte manier kunnen afgeven. Zorg dat je op tijd bent (de opruim actie duurt 2,5-3 uur).

De kosten voor deelname is gratis.

Heb je geen SUP en jij wil op een SUP meedoen? Huur van een SUP Board kost €9,95/uur en is uiteraard inclusief alle benodigdheden om te kunnen peddelen.

Geen paddleboard ervaring? Geen zorgen! Kom van 10:00 tot 11:00 voor een SUP-les; dat is een uur voordat we met de clean-up beginnen en de kosten hiervoor zijn €24,95 p.p.

Schrijf je online in via http://www.momoyoga.nl/YogaVixen om een paddleboard te reserveren. Als je je eigen board, boot, kayak, of kano hebt en je wil graag meedoen, email dan naar Kristina via spiritualyogavixen@gmail.com or call/SMS naar 0681049752


Boek nu

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.