Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Yoga Vixen/SUP Vixen zijn van toepassing op alle yogalessen, geluidstherapie, workshops, SUP lessen en bedrijfsyoga.

1.) Lespas voor studio, livesteam sessies

– 5 lessenpas is 2 maanden geldig vanaf de aankoopdatum
– onbeperkte maandpas is 1 maand geldig vanaf de aankoopdatum

* In geval van ongebruikelijke situaties zoals gezondheidsproblemen, langdurige ziekten, is de geldigheid van de pas in overleg aan te passen.

2.) Yoga Vixen geeft op lessen, workshops, strippenkaarten en lidmaatschappen geen geld terug, daarnaast zijn deze niet over te dragen aan derden.

3.) Deelname aan yogalessen en workshops bij Yoga Vixen is op eigen risico. Is er sprake van een bestaande blessure, een langdurige ziekte of zwangerschap? Meld dit dan vooraf aan Yoga Vixen. Yoga Vixen is niet aansprakelijk / verantwoordelijk voor blessures die ontstaan tijdens de lessen, workshops of evenementen. Heb je gezondheidsproblemen? Neem voordat je aan yoga/ SUP begint, altijd contact op met je huisarts.

4.) Yoga Vixen is gesloten op landelijke feestdagen. Yoga Vixen meldt dit op tijd via email, de website of sociale media.

5.) Yoga Vixen reserveert het recht prijzen aan te passen. Yoga Vixen meldt dit op tijd via email, de website of sociale media. De algemene voorwaarden zullen hier, mits nodig, op worden aangepast.

6.) Yoga Vixen reserveert het recht om wijzigingen aan te brengen in het les- en workshop schema. Yoga Vixen meldt dit op tijd via email, de website of sociale media.

7.) Het kan zijn dat je een les bij Yoga Vixen/ SUP Vixen onverwacht moet afzeggen door onvoorziene omstandigheden. De geldigheid van lespassen en workshops is dan in overleg met Yoga Vixen aan te passen.

8.) Let bij online boekingen op ons annuleringsbeleid voor studiolessen. Online reserveringen kun je tot 120 minuten voor de aanvang van de les annuleren. Onaangekondigde no-shows betalen het volle drop-in bedrag of verliezen een strip van hun strippenkaart. Als er geen inschrijvingen voor een les zijn, behoudt Yoga Vixen het recht voor om 120 minuten voor aanvang de les te annuleren.

9.) Workshop/Event beleid: vooruitbetaling is vereist bij het boeken van een workshop of evenement. Annulering van je reservering moet 7 dagen voor de workshop of evenement plaatsvinden. Te late annuleringen en/of no-shows betalen het volle bedrag van hun reservering.

10.) Alle openluchtworkshops en -evenementen zijn afhankelijk van het weer. Yoga Vixen behoudt het recht voor om deze te annuleren als er sprake is van gevaarlijke weersomstandigheden. Inschrijfgeld geeft Yoga Vixen in dit geval terug. Als een deelnemer annuleert terwijl het evenement/workshop niet door Yoga Vixen/SUP Vixen is geannuleerd, geeft Yoga Vixen geen inschrijfgeld terug.

Yoga Vixen kan de algemene voorwaarden tussentijds en zonder aankondiging wijzigen.Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.