SUP Vixen Supschool

Boek een paddlboard les, een SUP Yoga/SUP Fitness les, een SUP Tour of huur SUP materiaal. Je ervaart steden, meren en rivieren vanaf een stand up paddle board op een werkelijk unieke manier en tegelijkertijd ben je lekker actief bezig terwijl je de schoonheid van je omgeving in een heel ander perspectief ziet.

SUP maakt actief zijn in de natuur tot een feest en iedereen kan het doen. Al met een paar lessen over techniek en balans ben je klaar om met je peddel in de hand op je board te springen en aan de gang te gaan!

De SUP Vixen SUP School werkt uitsluitend met Mistral Red Dot opblaasbare SUP boards van de allerhoogste kwaliteit voor een gegarandeerde toptijd! Ben je geïnteresseerd om een SUP board voor jezelf te kopen? In dat geval is er geen betere manier dan suppen om te ontdekken wat voor jou het perfecte board is. We beschikken over verschillende versies uit de Mistral Red Dot serie, dus een persoonlijke test is supermakkelijk.

SUP lessen

Leer alles over de basistechnieken op het paddleboard. Vind je balans op het water, ontdek hoe je het beste met je peddel werkt en wat de correcte manier is om te keren.

1 uur SUP les €24,95 p.p.
3 lessenpas: €59,95 p.p.

 

SUP YOGA / SUP Fitness

Breng je yoga-oefeningen naar een hoger niveau op het water. Yoga flow gebaseerd op Hatha yoga, gecombineerd met uitdagende balans- en core training.

Doe je veel aan circuit training in de sportschool? Dan is SUP fitness een echte aanrader: met een mix van core training en peddel sprints voer je je hartritme op en werk je aan de opbouw van spiermassa.

90 minuten les: €29,95 p.p.
3 lessenpas: €74,95 p.p.

 

SUP Tours

Klaar voor een avontuur op het water, of liever op je gemak peddelen en van de natuur genieten? Boek dan een SUP toer! De duur van de toer is afhankelijk van ervaring; de prijs, inclusief materiaalhuur, is beschikbaar op verzoek. Deelnemers met hun eigen SUP board ontvangen €10,- korting.

Mindful SUP Tour in Markdal Breda/Ginneken: €27,95 p.p. (2 uur)

Breda Singel Tour: €29,95 p.p. (2,5 uur) of €39,95 p.p. (3,5 hrs)
SUP huur

Heb je al SUP lessen gehad en ben je ervaren genoeg? Dan is een SUP huren een uitkomst. De huurprijs voor een board is inclusief peddel, leash, pomp, vin en rugzak om alles in te vervoeren. Borg voor de huur betaalt men vooraf; deze wordt bij het intact retourneren van het materiaal weer teruggegeven.

 

Huurtarieven:

1 uur: € 12,50 p.p.
2 uren: € 22,50 p.p.
4 uren: € 35.00 p.p.


Neem contact op

Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.