SUP Vixen Supschool

SUP Vixen op Breda Vandaag en Omroep Brabant

Lees hier meer over evenementen! Nieuwe data voor lessen en paddle clean-ups!

Boek een paddleboard les, een SUP Yoga of Paddle Fit les, een SUP Tour of huur SUP materiaal. Je ervaart steden, meren en rivieren vanaf een stand up paddle board op een werkelijk unieke manier en tegelijkertijd ben je lekker actief bezig terwijl je de schoonheid van je omgeving in een heel ander perspectief ziet.

SUP maakt actief zijn in de natuur tot een feest en iedereen kan het doen. Al met een paar lessen over techniek en balans ben je klaar om met je peddel in de hand op je board te springen en aan de gang te gaan!

De SUP Vixen SUP School heeft Red Paddle, YOLO, en Mistral Red Dot opblaasbare SUP boards van de allerhoogste kwaliteit voor een gegarandeerde toptijd! Ben je geïnteresseerd om een SUP board voor jezelf te kopen? In dat geval is er geen betere manier dan suppen om te ontdekken wat voor jou het perfecte board is.

SUPs te koop!!!

 

SUP lessen

Leer alles over de basistechnieken op het paddleboard. Vind je balans op het water, ontdek hoe je het beste met je peddel werkt en wat de correcte manier is om te keren. Met eigen board, €10,- korting per uur.

1 uur SUP les €24,95 p.p.

3 lessen pas: €59,95 p.p.

Lees hier over de lessen.

SUP YOGA / Paddle Fit

Breng je yoga-oefeningen naar een hoger niveau op het water. Yoga flow gebaseerd op Hatha yoga, gecombineerd met uitdagende balans- en core training.

Doe je veel aan circuit training in de sportschool? Dan is Paddle Fit een echte aanrader: met een mix van core training en peddel sprints voer je je hartritme op en werk je aan de opbouw van spiermassa.

2 uur les: €34,95 p.p.

3 lessen pas: €89,95

Meedoen met eigen SUP board: €10,- korting/ uur

 

SUP Tours

Klaar voor een avontuur op het water, of liever op je gemak peddelen en van de natuur genieten? Boek dan een SUP toer! De duur van de toer is afhankelijk van ervaring; de prijs, inclusief materiaalhuur, is beschikbaar op verzoek. Deelnemers met hun eigen SUP board ontvangen €10,- korting.

Mindful SUP Tour in Markdal Breda/Ginneken: €39,95 p.p. (3 uur)

Breda Singel Tour: €39,95 p.p. (3 hrs)

Heb je je eigen SUP board en jij wil meedoen dan krijgt jij een €10,- korting/uur!

 

Paddle Clean-up

Heb je een SUP board, kayak, kano, of boot en wil jij ook onze mooie Breda schooner maken? Doe mee met onze maandelijkse Paddle Clean-up actie. Heb je geen SUP board- geen probleem. Alle SUP materialen zijn te huur. Ben jij opzoek voor een leuke bedrijfs activiteit? Boek een SUP Clean-up voor een bedrijfsuitje of teambuilding! Kijk hier voor meer informatie.

SUP huur inclusief alle materialen: €9,95/uur (met eigen SUP is gratis om me te doen).


Neem contact op

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.