Wie is Yoga Vixen

Mijn naam is Kristina Morros. Ik ben Amerikaanse en kwam in 2010 met mijn dochter naar Nederland om er met mijn Nederlandse man te gaan wonen en werken. Ik ben de eigenaar achter het Yoga Vixen merk en gecertificeerd yoga trainer. Ik heb een brede ervaring opgedaan in aerial yoga, hot yoga, hatha yoga en SUP yoga. Ik ben al actief met yoga sinds mijn 18e, toen ik nog in Birmingham, Alabama, woonde. Mijn eerste lessen volgde ik bij The Yoga Circle. Mijn trainers stonden allen hoog aangeschreven en het was onder hun begeleiding dat ik mijn liefde voor yoga ontdekte.

In 2011 begon ik met lesgeven bij Yogasite en Pelikaan in Breda; later haalde ik mijn certificaten voor de RYT 200 Hatha Yoga Teacher Training Program bij Yogasite en de Aerial Yoga Teacher Training Program bij Aerial Yoga Nederland. Ik heb aerial yoga workshops gegeven in Breda, Eindhoven, Birmingham, Alabama en Panama City, Florida. Ik heb lesgegeven op het Yoga Festival Terschelling en Yoga Festival Eindhoven. In de zomer van 2017 heb ik mijn SUP Teacher Training succesvol afgerond bij Shanda Beste, eigenaar van Inner Chi Wellness, in Santa Rosa Beach, Florida en ik ben gecertificeerd bij The World Paddle Association. Toen heb ik SUP Vixen SUP school hier in Breda gestart. Tijdens de SUP seizoen heb ik verschillende activiteiten zoals SUP Tours, peddel lessen, mindfulness en peddel sessies, SUP yoga, en paddle clean-ups om de zwerfvuil in de Bredase singels om te ruimen.

Naast yoga en paddleboarding werk ik als Certified Registered Nurse Anesthetist wat betekent dat ik in de zorg actief ben als anesthesiste. Ik heb mijn opleiding genoten in Amerika aan de University of Alabama at Birmingham in Birmingham, Alabama en werk in diverse ziekenhuizen en zorginstanties in Nederland. Dankzij mijn anesthesie-achtergrond en medische opleiding weet ik veel over de menselijke pathologie en anatomie, wat voor yoga natuurlijk heel erg handig is.

Yoga en meditatie zijn deel van mijn dagelijkse leven en ik aan den lijve ondervonden dat het meer vreugde, vrede, ontspanning, balans en een mindful kijk op alles wat ik doe heeft gegeven. Ik heb ervaren dat tijd vrijmaken voor mezelf ertoe heeft geleid dat ik meer in lijn ben met mijn intuïtie. Ik geloof in een leven in balans: een leven waarin je het leven ten volste leeft, plezier hebt en waarin je met liefdevolle intenties geniet van alle mooie dingen die het leven ons geeft, in verbinding staat met het universum en je levensdoel.

Voor mij als yoga en SUP trainer is het belangrijk dat ik mijn liefde voor yoga, meditatie, paddleboarding, en voor natuur deel met mijn studenten en dat ik beschikbaar ben voor iedereen die naar mij komt en waarbij mijn doel is om verbinding met mensen te vinden. Ik hoop dat iedereen die naar mij komt zich thuis voelt en weet dat ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Je hoeft geen “bepaald type” te zijn om aan yoga, mindfulness, of paddleboarding te doen – iedereen is welkom! Tot ziens!

-Kristina Morros


Neem contact op

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.