Yoga en Mindfulness Onderzoek

 

In een onlangs gepubliceerd rapport dat verscheen in “Complementary Therapies in Clinical Practice”, geven de onderzoekers aan dat “…yoga gezien kan worden als een aanvullende vorm van medische therapie in de behandeling van overspannenheid…”.

Lees hier

“Yoga is enorm populair geworden in het Westen en veel mensen die er pas net mee begonnen zijn, geven de afname van stressgevoelens en vermindering van andere mentale klachten als belangrijkste redenen waarom ze aan yoga zijn gaan doen”, zegt Lindsay Hopkins, arts in het San Francisco Veterans Affairs Medisch Centrum.

Lees hier

Wetenschappelijke studies van yoga laten zien dat fysieke en mentale gezondheid niet alleen nauw met elkaar verwant zijn, maar in essentie zelfs elkaars gelijke zijn. Het bewijs dat yoga een manier is om je algehele welzijn te verbeteren neemt alleen maar toe.

Lees hier

Het beoefenen van yoga heeft aangetoond dat mindfulness niet alleen tijdens de les verbetert, maar ook in het dagelijkse leven.

Lees hier

 Contact

Boschstraat 42
4811 GH  Breda
  06-81049752

Social

Yoga Vixen

Whether you are a regular practitioner or completely new to the practice of yoga, come flow with Yoga Vixen at our yoga studio on de Boschstraat in Breda.