Yoga en Meditatie Sessies

Wil je een privé yoga, klank meditatie, of Yoga Nidra sessie boeken? Privésessies kunnen individueel geboekt worden maar zijn ook voor groepen beschikbaar. Contact Yoga Vixen voor meer informatie.

Yogalessen

Lessen duren 60 minuten en zijn gebaseerd op Hatha Yoga flow. Elke les in onze yogastudio begint met pranayama ademhaling en eindigt met mindful ontspanning; tijdens de sessies ligt de focus op het versterken, openen en strekken van de spieren. Er is persoonlijke aandacht voor elke deelnemer, correcties waar nodig en ondersteuning in de vorm van blokken of kussens is volop aanwezig. Elke sessie is weer anders en het creatieve en vloeiende karakter varieert van les tot les.

Yoga Nidra / Klanksessie

Yoga Nidra, in de 20ste eeuw bekend geworden dankzij Swami Satyananda, is een klassieke yogavariant waarbij het lichaam in een staat van totale ontspanning wordt gebracht. Tijdens de sessie luistert de deelnemer naar de instructies van de docent en wordt zo op systematische wijze via het bewustzijn door het lichaam geleid.

In deze staat kom je tot het punt van slaap zonder echt in slaap te vallen. Het vermindert stress en gevoelens van onrust en het is mogelijk om betekenis te geven aan wat je echt wilt.

De Yoga Nidra wordt gecombineerd met het gebruik van stemvorken om de sessie nog meer karakter te geven. Yoga Nidra / Klanksessie duurt ongeveer 75 minuten en zou je zelfs kunnen zien als een begeleide vorm van meditatie die gevolgd wordt door een reinigende energiesessie, waarbij de geluidsvibraties van de stemvorken je Chakras in balans brengen en energieblokkades opheffen.

Klankschaal Meditatie

Verminder stress, onrust, depressie en verbeter je nachtrust met een Klankschaal Meditatie. Deze sessie combineert het geluid van klankschalen met energie-healing middels stemvorkvibraties. De sessie, in het Engels ook wel Vibrational Sound Therapy genoemd, is een krachtige, helende techniek die met behulp van geluidsvibraties het menselijke energieveld harmoniseert en weer in balans brengt.

Wereldwijd wordt deze vorm van geluidstherapie gebruikt om energieblokkades en -verstoringen binnen en buiten het lichaam op te heffen. De frequenties van de stemvorken en klankschalen synchroniseren hersengolven en acteren op cellulair niveau om zo het lichaam te resetten en letterlijk te ‘stemmen’ als een instrument.

 


Contact

de yogastudio

Klankschalen

Contact

Pannendekkerstraat 30
4813KR  Breda
  06-81049752
 spiritualyogavixen@gmail.com

Social

Yoga Vixen

Yogaschool, klankschaalsessies, SUPschool  in Breda. Book nu een privésessie of groepsles.